Solstrålene

​Solstrålene er avdelingen for barn fra 0 til 3 år. Her ønsker vi å skape et godt miljø hvor barna skal føle seg trygge og få sine behov og ønsker dekket. Det er også viktig for oss at barna skal få utvikle seg og lære i sitt eget tempo med god hjelp og masse omsorg fra oss voksne.

 

Vi jobber mye med sosial kompetanse. Vi ønsker å lære barna å bry seg om hverandre og være gode mot hverandre. Vi bruker Være Sammen som verktøy for å jobbe med sosial kompetanse.

 

Vi har mye fokus på språkstimulering, og jobber i den sammenheng med Inkluderende språkfelleskap. Vi leser bøker som passer for aldersgruppen, og som stimulerer til felles lek og språkutvikling. Vi synger mye med dem, lærer rim og regler, og samtaler mye om det vi gjør sammen i hverdagen.

 

Vi legger stor vekt på de estetiske fagene i Solstua. Vi kommer til å jobbe mye med disse fagene i hverdagen. Vi har musikksamlinger og vi skal ha formingsprosjekter med alle barna i smågrupper.

 

Vi ønsker at barna skal få bruke kroppen og oppleve naturen i eget tempo. Vi har fast turdag hver uke, da går vi til områder i nærheten av barnehagen.

Årets tema er: Noahs ark. 

 

tlf.: 35 96 38 00   /  epost@solstua-kulturbarnehage.no/   Reidunsvei 1 | 3961 Stathelle

© 2023 by ABC After School Programs. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now